En ehtinytkään vielä tänään saada osaa kirjoitettua kokonaan, enää tosin pari kohtausta jäljellä. Nyt minut pakottaa töihin pikku ilkimys nimeltä Pitkä Matematiikka: Derivaatta, ja se on pakko tehdä, toisin kuin tämä:/ Huomenna tai ylihuomenna viimeistään, ihan oikeasti.

Kuten ehkä innokkaimmat huomasivat, laitoin perijä-äänestyksen jo nyt vetämään. Suurin päätösvalta on kuitenkin niillä kahdella, jotka arvasivat siinä yhdessä kisassa iät ajat sitten oikein, mutta saatte nyt tosi paljon aikaa valita suosikkinne: tai sitten perijänä voivat olla molemmat! Kaikkiin on suunniteltu tarina. Ja koska spoilaaminen on tosi kivaa ja trollailu myös, niin tässä vähän kuvia näistä kahdesta söpöliineistä eri ikäisinä. :---D henkilökohtaista lempparia en kyllä paljasta, mutta eiköhän se ole selvää sanomattakin...

Uusi tulokas, tuituitui! Ja noista tuista puolet meni Tompalle^^

no ohan se ihan mini-Tomas?

ei, ei tiputanssia, vaan sängyllä pomppimista.

 

Taitava tyttö!

 

Niin ja onhan tuokin tosin jotain taitoa vaativaa. Khm, strippausta omalle isälle, sairasta?

 

Soma pikku narsisti. Ja Sansan silmät ei ole oikeasti noin hassut, nyt se vaan vääntelee naamaa.

 

Oho, on ne joskus samassa kuvassaki.

 

Vielä vähän Liiriä (ja vaatteet päällä).

 

Teinidraamaa luvassa, stay tuned! Mun lemppariromanssi pitkään aikaan :--D on ne niin ihania.

 

Ja vielä ekstrapisteet niille, jotka arvaa tai tietää, mistä Sansan ja Liirin nimet on. Annan ensi osan lopussa vinkkiä, jos ette arvaa näin kylmiltään. Itse asiassa jos tykkää kyseisestä genrestä, niin molemmat on tosi helppoja:)