Ajattelin, että tällaisesta tiivistelmäosiosta voisi olla hyötyä. Siispä esittelyssä perijät ja heidän lähimmäiset kätyrinsä sekä vähän kunkin sukupolven juonikuvioista! Jos et satu muistamaan, kuka on kenenkin isä tai veli, niin täältä löytyy. Ja söpöjä kuvia toki. No niin, antaa palaa!

1. Sukupolvi

Feniks Suula

Kammottavan typerästi nimetty ensimmäinen perijä oli oikea rassukka. Hän karkasi kotoaan noin 18-vuotiaana silloisen tyttöystävänsä Niityn kanssa. Feniksillä oli pakkomielle kirjan kirjoittamisesta, minkä takia hän laiminlöi täysin tyttöystävänsä. Niitty oli raskaana Feniksille, kun jätti tämän, ja Feniks ajelehti vuosia alkoholin ja masennuksen ikävässä yhdistelmässä. Lopulta Blomfilms-niminen yhtiö kiinnostui hänen käsikirjoituksestaan (ja pomo Feniksistä ja toisin päin). Feniks sai kirjansa julkaistua ja muutti moninaisten vaiheiden jälkeen yhteen pomonsa kanssa.

He saivat pian pojan, Sakun, jonka kuitenkin Feniksin vanha "tuttu" (eli sekopää nimeltä Dima) tappoi. Lapsen kuolema sai Feniksin yrittämään itsemurhaa, jossa hän ei kuitenkaan onnistunut. Hänen elämänsä parani yrityksen jälkeen huomattavasti, ja hän olisi varmasti elänyt suht onnellisena elämänsä loppuun asti, ellei Feniksin ja Niityn yhteistä lasta, Lumia, olisi siepattu. Feniks ja Niitty yrittivät yhdessä maksaa lunnaat tytöstä, mutta sieppaajat vain ottivat rahat ja ampuivat Feniksin ja Niityn. Feniks oli kuollessaan hieman alle 40-vuotias.

Monien jälkeläistensä tavoin Feniks oli älykäs, mutta epävarma, ja hänen mielenterveytensä oli melko heikoilla kantimilla. Feniks oli myös melkoinen muusikko, ja hän soitteli aina flyygeliä rauhoittuakseen. Feniks kärsi diagnosoidusta vakavasta masennuksesta koko ikänsä.

(Ei Jeesus kun kuulostaa tämän herran tarina kököltä näin tiivistettynä.)

KNOPPI: Feniks on ainoa Suula, jonka ulkonäköä olen muokannut. Sitä nenää ei vain sietänyt katsella...

Carolina Lund

Carolina, tuttavallisemmin Cara, oli se, joka kiinnostui ensimmäisenä Feniksin omaelämäkerrallisesta romaanikäsikirjoituksesta. Cara ihastui palavasti Feniksiin heti ensisilmäyksellä, vaikka Feniks olikin melkoinen ihmisraunio. Hyvin pian Cara pelasti Feniksin taas yhdeltä itsetuhoiselta yritykseltä, ja kaksikko päätyi sänkyyn. Suhde alkoi pelkkänä seksinä, mutta Cara tuli raskaaksi. Feniks jätti hänet, mutta palasi ennen synnytystä takaisin.

 

Cara pysyi aina Feniksin rinnalle, vaikka olikin riipivää seurata toisen halua pois. He kuitenkin olivat lähellä eroa Feniksin itsemurhayrityksen jälkeen. Cara oli melko rauhallinen ja kärsivällinen, ja on melkoinen ihme, että hän kesti Feniksiä.

Saku Suula

Feniksin ja Caran vahinkolapsi osoittautui kummallekin lopulta hyvin rakkaaksi, ja Feniks jäikin kotiin pariksi vuodeksi hoitamaan poikaansa. Feniksin menneisyyden "piru", mielenvikainen isäpuoli, kuitenkin tappoi Sakun, kun tämä oli vasta muutaman vuoden vanha. Myöhemmin Feniks ja Cara saivat toisen lapsen, Mian.

 

Saku ilmestyi siskolleen Lumille tämän ollessa sairaalassa yksin ja onnettomana. Tai sitten Lumi vain huolesta ja surusta puolikuolleena kuvitteli olemattomia. Kuka tietää.

 

Niitty (Suula)

Niitty karkasi Feniksin kanssa hyvin nuorena kotoa, mutta pakomatka osoittautuikin vielä upottavammaksi suoksi kuin tylsä arki kotona. Siispä Niitty jätti Feniksin riitaisesti juuri, kun he olivat päässeet naimisiin. Niitty oli viimeisillään raskaana eron aikaan, mutta hän ei antanut lapsista mitään tietoa eksälleen ennen kuin yksi heistä, Lumi, siepattiin.

 

Niitty sai siis kolmoset: Pyryn, Lumi ja Toukon. Lumi ei koskaan nähnyt biologista isäänsä, sillä Feniks ammuttiin, ennen kuin Lumi pääsi vapaaksi.

 

2. Sukupolvi

 

 

Lumi Suula

(Toim huom! Kolmosista valitsin perijäksi julmasti parhaimman näköisen, sillä Touko ja Pyry olivat melkoisia rumiluksia :D)

Lumin elämä oli 18-vuotiaaksi asti ihan tavallista ja mukavaa, mutta eräänä päivänä hänet vain siepattiin selittämättömältä vaikuttaneesta syystä. Vasta vankeudessaan Lumi sai tietää, että hänen isänsä oli varakas ja kuuluisa kirjailija Feniks Suula, ja hänet oli siepattu isänsä kiristämiseksi. Lumi oli panttivankina yli puoli vuotta, jona aikana hän ja eräs sieppaajistaan Tomas rakastuivat. Muut sieppaajat kuitenkin raiskasivat Lumin huomattuaan kaksikon suhteen, ja Lumi tuli raskaaksi, muttei tiennyt, kenelle. 

Lumi pääsi lopulta pakenemaan sieppaajiltaan ja palaamaan veljensä Pyryn luokse. Muita hänen perheestään ei ollut jäljellä, sillä Feniks ja Niitty olivat kuolleet pelastusyrityksessä ja Touko oli lähtenyt pois. Lumi luuli jonkin aikaa, että Tomas oli kuollut, mutta pian selvisi, että mies lojui vakavasti loukkaantuneena sairaalassa. Tomas ja Lumi muuttivat yhteen Pyry mukanaan. Lumi synnytti lapsen, jonka isäksi osoittautui Max-niminen sieppaaja, mutta hän ja Tomas pitivät tytön silti. 

Myöhemmin Lumi sai vielä Tomasin kanssa pojan. Pyryn huumeaddiktio hankaloitti nuoren perheen elämää, ja kun vieroitus ei onnistunut, he päätyivät potkimaan Pyryn ulos talostaan loisimasta. Päätös oli Lumille hyvin raskas ja hän tunsi siitä syyllisyyttä loppuikänsä. 

Lumi on ehkä koko suvun rauhallisin ja tavallisin vesa, mutta hän on kuitenkin hieman katkera siitä, ettei päässyt opiskelemaan ja tuli äidiksi niin nuorena. Lumi ei myöskään koskaan hyväksynyt poikansa homoutta, vaan hylkäsi tämän.

KNOPPI: Jos katsoo kuvia tarkasti, niin huomaa, että Lumi on reilusti Tomasia, Pyryä ja jopa tytärtään Sansaa lyhyempi. Lumin jälkeen lakkasin leikkimästä stretchskeletonilla, koska siihen meni aikaa. Ehkä vielä joskus...

Tomas Braun

Lumin ja Tomasin tiet ristesivät, kun Tomas sieppasi Lumin. Tomas oli kuitenkin sieppaajista ainoa, joka kohteli Lumia hyvin, ja Tomas tunsi vetoa pikku panttivankia kohtaan alusta asti. Romanssi kuitenkin johti Lumin raiskaukseen. Tomas tunsi valtavaa syyllisyyttä tapahtuneesta ja auttoi Lumin pakoon henkensä uhalla. Toiset sieppaajat ampuivat Tomasia ja jättivät hänet yksin kuolemaan, mutta Tomas selvisi hengissä. Hän kuitenkin vammautui ja kesti kauan, ennen kuin hän pystyi jälleen kävelemään. Tomas kärsi kuitenkin kivusta koko loppuikänsä.

Tomas alkoi kysellä Lumista heti sairaalassa herättyään, ja pian he kohtasivatkin uudelleen. Tomas muutti Lumin ja Pyryn luokse ja päätti ryhtyä Lumin lapsen isäksi, vaikkei sitä biologisesti ollutkaan. Rakkaus kesti ja pian pari päätyi naimisiin ja hankki toisen lapsen.

Tomas on Lumia noin kuusi vuotta vanhempi, ja hänellä on aika raju menneisyys. Hänen äitinsä oli narkkari, minkä takia Tomas joutui hyvin nuoresta asti pitämään huolen itsestään. Hän ajautui rikollisuuden pariin ja teki likaisia pikkukeikkoja Maxille elannokseen, kunnes tapasi Lumin. Lapsuudentraumojen takia Tomas vihasi Pyryä ja tämän huumeidenkäyttöä valtavasti ja hakkasi ja uhkaili Pyryä, mikä kiristi Lumin ja Tomasin välejä useaan otteeseen.

Tomas, toisin kuin Lumi, pysyi poikansa rinnalla, kun tätä syytettiin vakavasta rikoksesta ja kun tämä tuli kaapista ulos.

Pyry Suula

Lumi ja kolmosveljensä Pyry olivat sieppaamiseen asti todella läheiset. Tragedia kuitenkin kiskoi heitä aika paljon erilleen: Pyry näki vanhempiensa kuolevan, Lumi taas tuli raiskatuksia mutta myös rakastui. Pyry tunsikin itsensä petetyksi, kun Lumi raahasi Tomasin heidän luokseen asumaan. Pyry ei koskaan pitänyt Tomasista (tunne oli kylläkin molemminpuolinen).

Pyryä vaivasi näköalattomuus ja hän pelkäsi tulevaisuutta. Hän ei tuntenut sopeutuvansa äkkipikaisuudessaan mihinkään. Häntäkin ammuttiin samana iltana kun Feniks ja Niitty kuolivat, mutta luoti osui vain käsivarteen eikä Pyry loukkaantunut mitenkään hengenvaarallisesti. Pyry alkoi käyttää heroiinia kivun ja yksinäisyyden turruttamiseksi ja jäi pahasti koukkuun. Hän kävi vieroituksessa, mutta ei päässyt aineista eroon. Lopulta Tomas ja Lumi kielsivät Pyryä enää tulemasta heille, ettei Pyry vahingoittaisi lapsia enää enempää. Pyry on Aurelio Barossa -nimisen pojan isä, muttei koskaan pitänyt huolta pojastaan, mistä seurasi vaikeuksia puolestaan Lumin ja Tomasin pojalle.

Max

Max oli vastuussa Lumin sieppaamisoperaatiosta, ja hän on myös Lumin lapsen (Sansan) biologinen isä. Maxin tarkoituksena oli huijata Feniksiä antamaan rahat, missä hän onnistuikin, ja sitten salakuljettaa Lumi Venäjälle eikä antaa häntä takaisin, mutta Lumi pääsi karkuun.

 

3. Sukupolvi (tuplaperijä)

Huom! Tämä osio on tosiaan jaettu kahtia! Ensin esitellään Sansa ja hänen elämänsä tärkeimmät henkilöt, myöhemmin Liir ja häneen sotkeutuneet ihmiset. Tarina keskittyy koko ajan Liiriin, Sansa on pääosassa vain parin jakson verran, joten Liirin elämässä on luonnollisesti paljon enemmän mutkia ja kanssaeläjiä.

Biologinen perijä

photo 40_zps7d52c548.jpg

Sansa oli mielenkiintoinen luonne. Hän oli äärimmäisen itsevarman oloinen ja pyrki toisia välineinään käyttäen kohti omia haaveitaan ja päämääriään. Hän ei osannut sitoutua, eikä edes halunnut sitä. Sansan suurin unelma oli tulla kuuluisaksi, minkä hän saavutti, sillä hän työskenteli mallina.

Sansa lopetti koulunkäynnin lukion jälkeen ja muutti yhteen ystävänsä kanssa. Hän kävi muutamassa paskaduunissa ja tapaili miehiä, mutta Kim-nimisen valokuvaajan tavattuaan Sansan mallinura lähti nousuun. Sansa ja Kim menivät kihloihin ja muuttivat yhteen, mutta Sansa ei ollut lainkaan tosissaan suhteen kanssa ja kävi vieraissa, jotta saisi hyvää seksiä.

Hän tuli raskaaksi ja olisi tahtonut tehdä abortin, muttei voinut, sillä tiesi itse olevansa ei-toivottu lapsi. Hän synnytti lopulta tyttökaksoset, joiden isä ei ollutkaan Kim. Sansa ja Kim kuolivat pian lasten syntymän auto-onnettomuudessa, jonka syy jäi epäselväksi.

KNOPPI: Sansan ja Liirin nimet ovat lempikirjoistani. Sansa on tietysti Eddard Starkin tytär Tulen ja jään laulussa (joka myös Game of Thronesina tunnetaan), ja Liir on Gregory Maguiren Oz-kirjojen Elfaban poika. Noidan poika on muuten lempikirjani ikinä ja todella lukemisen arvoinen! Jos on homofoobikko, niin sitä suuremmalla syyllä, koska se selittää rakkaudesta aika paljon. Liir siis sai esikuvaltaan myös seksuaalisen suuntautumisen. Tehkää palvelus itsellenne ja lukekaa se kirja:) Ihan huikea taideteos, olen plärännyt sen neljästi ja itkenyt joka kerta silmäni punaisiksi.

photo 25_zpse2b57234.jpg

Kim

Kim törmäsi baarissa ollessaan nuoreen, kuvankauniiseen Sansaan, ja rakastui heti. Kim näki Sansassa lastensa äidin ja vaimoehdokkaan, Sansa Kimissä ponnahduslaudan julkisuuteen ja taloudellisen turvan. Kumpikin eli omassa harhasuhteessaan, kunnes Sansa tuli raskaaksi. Kim olisi halunnut perustaa perheen ja yritti saada Sansan lopettamaan uransa, mutta Sansa puolestaan suunnitteli lasten jättämistä Kimille ja karkaamista Italiaan.

Kun Kim tajusi, ettei ollutkaan tyttöjen isä, hänen maailmansa romahti. Hän ja Sansa aikoivat lähteä lomalle kahdestaan selvittelemään välejään, kun matkalla lentokentälle Kim ohjasi auton väärälle kaistalle (vahingossa tai tahallaan) ja he törmäsivät rekkaan. Molemmat kuolivat onnettomuudessa.

Viivi

Sansan typerästä kämppiksestä ei ole paljoa sanottavaa. Hän oli parikymppisenä hyvin samanlainen kuin Sansa, elämä pyöri miesten ja biletyksen ympärillä. Viivi kuitenkin huomasi kauhukseen olevansa raskaana ja riitautui Sansan kanssa, minkä seurauksena Sansa lähti yhteisestä asunnosta ovet paukkuen lopullisesti.

photo 13_zps03d2961b.jpg

Ilari

Sansan ja Ilarin tiet ristesivät vain yhdeksi yöksi, mutta se riitti saamaan kaksoset alulle. Ilari on parikymppinen malli, joka ei edes tiedä olevansa pienten tyttöjen isä.

 

Tarinallinen perijä

photo 60_zpsf317761d.jpg

Oliver "Liir" Suula

Liir oli ihastunut naapurinpoikaan Samiin jo vuosia, oikeastaan niin kauan kuin muisti. Häntä myös kiusasi koulussa Barossa-niminen öykkäri, mutta ystävät ja Sami pitivät Liirin pinnalla eikä hän lannistunut. Hän häpesi tunteellisuuttaan ja älyään, koska koki, että ne toivat hänelle vain vaikeuksia.

Liirin ja Samin välit lämpenivät lukion alkupuolella ystävävyyden toiselle puolen, mutta sitten Sami alkoi seurustella Sussu-nimisen tytön kanssa. Liir ei menettänyt toivoaan, vaan yritti hakeutua yhä Samin seuraan, vaikka ystävät kielsivät häntä roikkumasta epätoivoisesti Samissa. Lopulta Sami ja Liir päätyivät paneskelemaan ympäripäissään eräissä bileissä. Sami nosti Liiriä vastaan raiskaussyytteen (mikä osoittautui todella sotkuiseksi jutuksi). Kaikki alkoivat vihata Liiriä ja luulivat tätä oikeasti raiskaajaksi. Lumi heitti Liirin ulos kotoa. Liir kanavoi tuskansa ja yksinäisyytensä tatuointien hankkimiseen, sillä kivun sai hetkeksi pois mielestä toisella kivulla ja opiskelulla, sillä flow-tilassa hän unohti Samin.

Katkeroitunut Liir muutti toiselle puolelle kaupunkia opiskelemaan ja tapasi siellä Leevin, jonka kanssa aloitti suhteen. Kun Sansa kuoli, Liir alkoi sääliä orvoksi jääneitä tyttöjä ja halusi adoptoida heidät, koska ei keksinyt elämälleen muutakaan tarkoitusta. Leevi ei kuitenkaan tahtonut lapsia, joten miehet erosivat ja Liir sai lasten huoltajuuden. Hän ei todellakaan olisi halunnut isäksi, mutta koki, ettei hänelle ollut elämällä muutakaan annettavaa. Liir oli menettänyt Sami-episodin takia välit ystäviinsä ja äitiinsä, ja ilman Leeviä hän oli aivan yksin.

Kun Sami muutti Liirin naapuriin, Liir oli vieläkin siinä uskossa, että Sami vihasi häntä ja halusi pitää häntä pilkkanaan. Liir ymmärsi Samin rakastavan häntä vasta, kun joutui keuhkoveritulpan takia sairaalaan. Kun lähes vuosikymmenen väärinkäsitys oli oiottu, miehet muuttivat yhteen, menivät naimisiin ja kasvattivat kolmen lapsen katraansa yhdessä.

Liir oli nuorempana avoin ja iloinen, mutta raiskaussyyte ja sen seuraukset sulkivat hänet itseensä. Hän alkoi keskittyä enemmän opiskeluun ja töihin kuin ihmissuhteisiin, sillä ne eivät ainakaan pettäisi häntä.

KNOPPI: Liirin sukunimi on pelissäni oikeasti Virtanen. Why? No en muista. Mutta näin kuitenkin on.

photo 24_zpsf722812a.jpg

Sami Murtoniemi

Liirin paras ystävä ja elämän rakkaus Sami on hiljainen, ujo ja epävarma poika, joka tahtoisi vain leikkiä lasten kanssa takapihalla tai syödä sipsejä sohvalla käsi Liirin kädessä. Epävarmuus kuitenkin kostautui Samille todella ikävällä tavalla. Lukioaikoina hän oli alkaa seurustella Liirin kanssa, mutta pelästyi (eihän hän nyt voinut tykätä pojista!) ja aloitti suhteen ensimmäisen vastaantulevan kauniin tytön kanssa. Sami kuitenkin oli yhä rakastunut Liiriin, ja he harrastivat humalassa seksiä. Samin tyttöystävä sai tietää tästä, jolloin Sami selitti, että Liir oli raiskannut hänet. Tyttöystävä Sussu ei uskonut ja pakotti Samin nostamaan kanteen Liiriä vastaan.

Sami tajusi hyvin pian tehneensä valtavan virheen ja yritti lukuisia kertoja lähestyä Liiriä pyytääkseen anteeksi. Liir oli kuitenkin liian katkeroitunut, olihan Sami tuhonnut hänen kaikki ystävyyssuhteensa ja välit perheeseen, puhumattakaan siitä, että oli temppu oli särkenyt Liirin sydämen. Sami alkoholisoitui, pysyi narsisti-Sussun kanssa yhdessä ja elätti itsensä baarimikkona ja stripparina. Kun Liir vuosien jälkeen sattui käymään klubilla, jolla Sami työskenteli, Sami päätti yrittää vielä kerran saada Liiriä takaisin. Hän irtisanoutui töistään ja muutti Liirin naapuriin.

Sami koitti kovasti päästä pyytämään Liiriltä anteeksi, mutta Liir vain uhkaili häntä ja jopa satutti Samia fyysisesti. Sami onnistui pääsemään Sussusta eroon, kun Sussu ymmärsi, ettei Sami ollut koskaan rakastanut häntä, vaan ainoastaan Liiriä. Kun Sami tajusi, ettei Liir antaisi anteeksi, hän yritti juoda itsensä hengiltä, muttei tietenkään onnistunut. Myöhemmin Samin sisko löysi Samin ja yritti pistää veljensä elämän kuntoon ja puhua Liirille järkeä. Liirin vakava sairastuminen toi lopulta Samin ja Liirin takaisin yhteen.

Samilla ja Sussulla on lapsi, Onni, joka on Sansan kaksosten kanssa suunnilleen saman ikäinen. Sami rakastaa olla kotona lasten kanssa, mikä sopii Liirille hyvin, sillä hän on enemmän orientoitunut töiden paiskimiseen.

KNOPPI: Sami on lempihahmoni Suulilla ikinä, ja ehkäpä sen takia Samin ja Liirin tarina lähti elämään omaa elämäänsä pienessä päässäni. Nyt siis kirjoittelen todella todella löyhästi näihin kahteen hahmoon perustuvaa käsikirjoitusta ja siitä muuten on tulossa ihan helevetin hyvä. Eikä liity kyllä Simssiin enää mitenkään.

Siri

Samin ja Liirin yhteinen ystävä lukioajoilta. Siri yritti puhua Liirille järkeä sinä iltana, jona pojat kuitenkin päätyivät sänkyyn. Siri katsoi parhaimmaksi kertoa Sussulle, mitä pojat olivat yöllä tehneet.

photo 32_zpsefba6ae5.jpg

Leevi

Liirin opiskelukaveri Simo asui samassa rapussa kuin Liir, ja kerran baarista tultuaan Liir törmäsi Simon veljeen Leeviin - ja ihastui. Leevi ja Liir päätyivät yhteen, vaikka Liirillä oli vielä hurjasti tunteita Samia kohtaan. Hän kuitenkin päätti sivuuttaa ne ja yrittää rakastaa Leeviä. Suhde toimikin ihan kelvollisesti: rahaa, seuraa ja läheisyyttä riitti. Ulospäinsuuntautunut Leevi ja arka Liir eivät kuitenkaan pidemmän päälle sopineet yhteen, ja Sansan kuoltua he erosivat, kun Liir tahtoi ottaa Sansan tyttäret huollettavikseen.

Emma

Liirin kevytkenkäinen kämppis opiskeluajoilta. Emma oli pitkään ihastunut Liiriin eikä tajunnut, ettei Liir ollut kiinnostunut naisista. Hän jopa väitti Leeville, että hänen syntymätön lapsensa oli Liirin, että Leevin ihastus Liiriin tyssäisi. Emma myös päästi Samin Liirin huoneeseen, kun Liir oli yliopistolla, mistä seurasi lähestulkoon sota. Emma ei kuitenkaan tarkoittanut tempauksillaan mitään pahaa.

Aurelio Barossa

Barossaksi itseään kutsuva kovis oli Liirin ja Samin kanssa samalla luokalla. Barossa kiusasi Liiriä herkeämättä ja hakkasi tätä, ja syy selvisi Liirille vasta 16-vuotiaana: Barossa oli hänen serkkunsa! Barossa oli kateellinen Liirille, jolla oli ollut onnellinen lapsuus ja hyvät vanhemmat, kun hänen omat vanhempansa olivat vain laiminlyöneet häntä.

Kun Sami nosti Liiriä vastaan syytteen, Barossan suhtautuminen serkkuunsa muuttui. Hän pyysi Liiriltä anteeksi aiempia vihamielisyyksiä ja oli ainoa, joka tukia Liiriä lukion lopussa. Barossa tutustui yliopistossa Liirin kämppikseen Emmaan, ja he rakastuivat ja perustivat perheen.

photo 33_zps8277c537.jpg

Anne Murtoniemi

Samin pikkusisko oli ulalla veljensä elämästä siihen asti, kunnes Sami itsetuhoisuuspuuskassaan soitti Annelle ja hyvästeli tämän. Anne kauhistui ja lähti etsimään veljeään ja onneksi löysikin tämän. Sami kertoi Annelle rakkaudestaan Liiriä kohtaan, jolloin Anne päätti toimia ja kävi takomassa järkeä Liirin päähän. Anne on toista maata kuin veljensä: rohkea ja itsevarma. Mutta hän ei olekaan joutunut alistumaan narsistille lähes vuosikymmentä, toisin kuin Sami.

Sussu

Samin elämän suurin töppäys oli seurustelu Sussun kanssa. Sussu tahtoi epätoivoisesti miehen, ja hän nappasi itselleen epäröivän ja hauraan Samin. Pelkoa Sussua kohtaan sai Samin valehtelemaan, että Liir olisi raiskannut hänet. Sussu oli seksiaddikti ja pahoinpiteli Samia henkisesti koko kahdeksan vuoden suhteen ajan, joskus fyysisestikin. Sussu luuli koko ajan Samin rakastavan häntä, sillä Sami ei uskaltanut sanoa Sussulle mitään vastaan. Sussu kohteli kaltoin myös Onni-vauvaansa, joka jäikin erossa Samille.